Wij denken aan u

Veilige toegang

Met veilige toegang tot uw woning kunt u als cliënt van Azenti zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van de thuiszorg kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen. 

Mogelijkheden voor veilige toegang

Wij werken met twee verschillende oplossingen. Deze oplossingen hebben allebei de vereiste keurmerken en zorgen dat wij op een veilige manier bij u naar binnen kunnen. 

 

Nuki 

Nuki wordt bevestigd op het huidige slot. Op afstand kan de deur open worden gedaan via een app op de smartphone of met een afstandsbediening. Ook een intercom kan hiermee bediend worden, zodat een eventuele buitendeur ook geopend wordt. Hoe de Nuki werkt, ziet u in het filmpje: Nuki – hoe de smartphone een slimme sleutel wordt. Bij Nuki is het tevens mogelijk om toegang via de app aan te vragen voor uw mantelzorger, familie, hulpdiensten en andere zorgorganisaties.

U kunt de Nuki zelf aanvragen via het aanvraagformulier. De kosten zijn eenmalig €138,00 en maandelijks €15,00.


Clavisio Smart sleutelkluis 

De Clavisio Smart is een kluisje dat aan de muur wordt bevestigd. Deze kan worden geopend met een app op de smartphone. Hoe de kluis werkt, ziet u in het filmpje: Veilig wonen met de SMART-kluis. U kunt er ook over lezen in deze flyer. Er is alleen toegang mogelijk voor de medewerkers van Azenti zorggroep.

U kunt de Clavisio Smart zelf aanvragen bij Secuvita via het aanvraagformulier. De kosten zijn eenmalig €125,00 en maandelijks €19,95.

Contact

Bent u geïnteresseerd in veilige toegang via Azenti? Neem contact op met uw aanspreekpunt van het team. 

wij staan voor u klaar

All Rights Reserved © 2020