Begeleiding

Ambulante begeleiding

Bij ambulante ondersteuning, ook wel individuele begeleiding, krijgt u ondersteuning thuis zodat u zelfstandig kunt blijven wonen. Heeft u moeite met het invullen van formulieren? Heeft u moeite met het organiseren van uw dagelijks leven? Ons team van deskundige begeleiders van Azenti helpen u op weg en helpen u bij het aanbrengen van structuur en praktische vaardigheden.

Individuele begeleiding valt onder de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo), en uw gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Dat betekent dat u een indicatie moet aanvragen bij uw gemeente.

Kosten (Eigen Bijdrage)

Als u een indicatie heeft dan betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen verschillend en hangt onder meer af van het inkomen. De eigen bijdrage betaalt u aan het CAK. U ontvangt maandelijks een rekening met het bedrag dat u moet betalen. Als u wilt weten hoe hoog uw eigen bijdrage ongeveer wordt, dan kunt met een rekenprogramma van het CAK (klik hier) een proefberekening maken.

Mocht u er niet uitkomen of advies willen, dan helpen wij u graag verder. Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers op 085- 06 06 877 of via het mailadres info@azenti.nl

wij staan voor u klaar

All Rights Reserved stichting Azenti Zorggroep © 2020