Jeugdzorg

Jeugdzorg is zorgen voor de toekomst

Jongeren hebben het vaak zwaar te verduren. Het leven kent vele valkuilen en als jeugdige moet je in korte tijd veel leren om jezelf staande te houden. Dat gaat niet altijd vanzelf en zeker niet wanneer de prive omstandigheden ook niet ideaal zijn. Een beetje hulp kan uitkomst bieden om te zorgen dat je op eigen benen kan komen te staan.

Persoonsgericht

Een persoonsgerichte aanpak stelt jou centraal en zorgt dat je zelf ook regie houdt op het traject. Samen zorgen we dat je vooruit komt.

waarom wij zo werken

Alleen wanneer de verandering vanuit jezelf komt, zal je in staat zijn om te veranderen. Wil je veranderen of moet dat van anderen? 
Gedwongen verandering is geen verandering voor de lange termijn. Zeker niet wanneer je door de verandering iemand wordt die je nooit wilde zijn.

Waar houden wij van

Eerlijkheid

Transparant en direct. Wij zeggen waar het op staat en zijn eerlijk over de verwachtingen

Professionaliteit

Onze collega's staan voor je klaar en zullen altijd jouw belangen behartigen

Plezier

Als wij samen ervoor zorgen dat we er plezier aan hebben , dan wordt de rit tenminste leuk.

Ouders & verzorgers

Als ouders en verzorgers komt er natuurlijk ook veel op je af wanneer het niet goed gaat met je kind. Soms ligt dat buiten je schuld om maar soms voel je de verantwoordelijkheid omdat bijvoorbeeld de eigen financiële situatie voor problemen zorgt. Het is dan belangrijk om zowel de “eigen” problemen op te lossen maar oog te houden voor het effect op de kinderen. Een beetje hulp en aandacht kan dan al vaak een verschil maken. Wij staan klaar om samen de uitdagingen aan te gaan!

Wij staan voor u klaar

All Rights Reserved © 2020